Loading...
10 Turskih Plaža I Destinacija Za Odmor Otvaraju Se Svijetu

10 Turskih Plaža I Destinacija Za Odmor Otvaraju Se Svijetu

2021-11-23

Za vas smo naveli 10 najomiljenijih primorskih regija za odmor stranih turista:

Hajde, stiglo je posebno vrijeme koje ste čekali. Sada je vrijeme da se odmorite od svih stvari koje vam zaokupljaju um i odahnete. Iako nije lako u ovoj bogatoj geografiji, sve što treba da uradite je da odlučite gde ćete ove godine provesti letovanje za sebe i svoje najmilije. Naveli smo naše top destinacije za odmor kako bismo vam pomogli!


1- Alanja Glavni grad sreće! Ako je riječ o mjestu koje je prijestonica turizma, Alanya je najpopularniji kvart ovog glavnog grada.

Alanja, u kojoj se turizam najintenzivnije osjeća, je glavni grad sreće. Alanja, koja nikome ne daje prvo mjesto u anketama o zadovoljstvu, veličanstven je grad poznat cijelom svijetu, u koji se milioni ljudi okupljaju ne samo da posjete, već i da investiraju u nekretnine.

2-Belek znači golf! Belek, koji ima zaista vrhunske golf objekte, ne staje na tome. Svojim posjetiocima nudi restorane u kojima se mogu dobro zabaviti, mogućnosti kupovine u kojima se mogu ludo baviti, dugu plažu i moderne hotele.

3-Kaş ! Svaki okrug Antalije, koji je kutak raja u našoj zemlji, sam po sebi je drugačiji svijet. Kas je naravno jedan od njih. Kaş, koji turiste raduje posebno kampovanjem, poznat je i kao idealno područje za one koji vole ronjenje.

4-Bodrum The Hallikarnasos ! Ako kažemo da je podrum, koji privlači pažnju domaćih turista, jedno od 7 svjetskih čuda... Ne propustite priliku vidjeti mauzolej Halikarnasa, koji je sagrađen u ime kralja Maussolosa, koji je umro godine. 377 pne.

5-Ayvalık, jedno od 5.  najljepših mjesta za odmor, je grad Balıkesir koji je pobjegao prema Egejskom moru. Čim stignete, shvatićete da ovo mesto već pripada Egejskom moru svim srcem, dušom i radošću.

6-Alaçatı The Windsurfind ! Alaçatı koji je nekada bio na čelu samo sa jedrenjem na dasci, sada je neizostavna adresa letnjeg odmora. Alaçatı, koji je udaljen oko 90 km od Izmira, usput vas dočekuje sa vjetrenjačama, koje su simbol ovog mjesta.

7-Ako je Izmir biser Egeja, Foča je nesumnjivo biser Izmira! Foča je jedna od rijetkih ljepotica koja je uspjela da se zaštiti godinama bez većih oštećenja.

8-Fethiye! koja je naslijeđena od Likijana koji su ovdje gradili bogat život u antičko doba, a potom i do danas, uvijek je česta destinacija za one koji žele odmor daleko od buke i gužve.

9-Bozcaada/Çanakkale ! Ako želite da prigrlite jedan potpuno drugačiji svijet koji je pročišćen od cijelog svijeta i izoliran od buke, ovaj skriveni raj u kojem su grčki i turski narodi živjeli bratski kroz historiju je pravo mjesto za vas.

10- Kuşadası/Aydın ! Šta čovek zaista može da očekuje od letovanja?! More, pijesak, sunce i priroda. Kao rezultat ove formule, neizbježno se javlja beskrajni osjećaj mira.