Loading...
Kupujete Veliku Kuću Ili Kupujete Malu Kuću?

Kupujete Veliku Kuću Ili Kupujete Malu Kuću?

2021-11-22

Kupujete veliku kuću ili kupujete malu kuću?

Kupujete veliku kuću ili kupujete malu kuću? Kao tim ATLAS Properties&Construction, koji je stručnjak za pitanja koja nam se često javljaju, želimo da vas obavijestimo o ovome. Da li ste uštedjeli na kupovini kuće i neodlučni ste oko kupovine male kuće ili velikog stana? Dakle, hajde da ispitamo prednosti velike i male kuće odvojeno. Možete napraviti najbolji izbor odabirom kuće iz bilo kojeg razloga koji vam odgovara.

Prednosti kupovine velike kuće

Prednost kupovine velikog stana je što će svako vaše dijete imati svoju sobu. Osim toga, zasebna soba u kojoj gost može boraviti je pogodna i za Vas i za Vašeg gosta da se udobno smjestite. U velikim stanovima možete dodijeliti i ostavu ili malu prostoriju za odlaganje viška stvari. Drugim riječima, kuća sa 4 sobe ili kuća sa 5 soba je uvijek neizostavan izbor velikih porodica. Ako sa vama živi i vaša majka ili otac, prikladno je da ostanete u velikoj kući. Posebna soba za vas, posebna soba za djecu. Posebna soba za vaše roditelje osigurava udobnost svima.

Prednosti kupovine male kuće

Najveća prednost kupovine malog stana je život u skladu sa filozofijom minimalizma. Drugim riječima, iako imamo mnogo stvari, odjeće i mjesta u našim životima, ne možemo biti sretni. Jer mnogo robe izaziva mnogo nevolja i ova situacija će nas zasmetati nakon nekog vremena. Dakle, ako ste mala porodica, mali apartman sa 2 ili 3 sobe je idealan za vas.

Na našoj web stranici možete provjeriti trenutne cijene i detalje projekta ATLAS Properties&Construction. Podsjetimo, naš projekat je pogodan za stambeni kredit državnih banaka. Naši stanovi, koji su kupljeni u fazi projekta za investicione svrhe, a sada ponuđeni na prodaju, takođe su na raznim platformama.

Ima li smisla kupiti veliku ili malu kuću?

Grijanje malih kuća također ima nisku cijenu. Iznos koji plaćate za prirodni plin može varirati između 400 i 800 lira. Kako kvadratni metar kuće raste, potrebno je povećati stepen za zagrijavanje. A male kuće se griju podjednako i bolje. Budući da će račun koji dobijete biti po niskoj cijeni, ostvarit ćete i profit i povećati kvalitet grijanja.

RAZLIKA U CIJENI IZMEĐU VELIKE KUĆE I MALE KUĆE

Razlika u cijeni između velikog i malog stana razlikuje se ovisno o kvadratnom metru. Dok vaša kuća ima 2 sobe i ima 120 kvadratnih metara, kuća sa 3 sobe može imati i 120 kvadratnih metara. Kada se kuće uspoređuju po cijeni, logičnije je usporediti ih po veličini, a ne po broju soba. Razlika u cijeni također varira između novogradnje i kuća starih 15-20 godina. Na primjer, dok stan star 10 godina možete kupiti za 300 hiljada lira, za isti novac možete kupiti i potpuno novu kuću. Međutim, njen kvadratni metar će biti manji od druge kuće.