Loading...
Zašto Bismo Trebali Konsultovati Stručnjaka Za Nekretnine?

Zašto Bismo Trebali Konsultovati Stručnjaka Za Nekretnine?

2021-11-23

Zašto bismo trebali konsultovati stručnjaka za nekretnine?


Želite li kupiti kuću? Hoćete li otvoriti novu radnju? Ili želite svoju ušteđevinu pretvoriti u investiciju? U ovoj fazi na scenu stupaju konsultanti za nekretnine, skriveni heroji industrije nekretnina. Mnogi od nas žele da maknu konsultanta s puta kako bi izbjegli plaćanje naknade za uslugu, ali nakon što pročitate o pogodnostima koje vam može pružiti agent za nekretnine, promijenit ćete mišljenje.
Prednosti dobrog agenta za nekretnine.

 

 

·        Pomaže vam da budete svjesni pružajući vam izvještaje o tržištu.

·        Dobar agent za nekretnine će vas obavijestiti o najprikladnijoj investiciji.

·        Nudi vam različite alternative i daje vam mogućnost da odaberete jednu od njih.

·        Pošto dobro poznaje tržište, određuje odgovarajuću cijenu.

·        Njegova svrha je kupovina, a ne prodaja.

·        Uštedi vam vrijeme.

·        S obzirom da su u stalnoj saradnji sa bankama, podržavaju vas u dobijanju kredita.

·        Pomaže vam u zemljišnoknjižnim procedurama.

·        Provjerava sve rizične tačke imovine i poduzima mjere protiv budućih problema.

·        Sprečava greške praćenjem zakonskih procedura od početka do kraja procesa kupovine.

Agent za nekretnine je neko kome ćete isporučiti cijeli proces od početka do kraja.
To štedi vrijeme. Daje brzinu. Šta mislite ko će brže i brže obavljati vaš posao sa nekretninama? Da li je on pravi profesionalac ili je neko drugi koji je bio primoran da radi ovaj posao uz svoje druge poslove? Dakle, mi ili vi? Budite hrabri, budite realni. Zapamtite, profesionalci upravljaju poslovanjem i vremenom, i pozovite poslovne profesionalce kada su nekretnine u pitanju.

Dobije dobrog asistenta. Daje podršku. Profesionalac za nekretnine pruža podršku klijentu u njihovim teškim trenucima, postaje pomagač koji vas razumije i poslovni partner s kojim treba raditi.

·        Štedi, štedi novac. Drugi profesionalac, koji posao sa nekretninama prepušta profesionalcu, koncentriše se na svoj osnovni posao i provodi vrijeme koje će posvetiti nekretninama, zarađujući više od novca koji će dati profesionalcu za nekretnine, zarađujući novac za svoju kompaniju.

·        Daje iskustvo. Daje informacije. Profesionalni stručnjak za nekretnine svojim klijentima nudi mnoge usluge s dodanom vrijednošću, od njegovog tehničkog znanja do iskustva na tržištu. Priprema izvještaje o slobodnom tržištu i prezentira ih svojim kupcima. To doprinosi njihovom procesu podizanja svijesti. Zapamtite, profesionalci za nekretnine ne pokazuju samo nekretninu, oni zapravo pokazuju svoje iskustvo.