Loading...
Ekskluzivne Rezidencije Sa Neograničenim Privilegovanim Životom, Stanovi Sa Više Izbora Na Prodaju U

Ekskluzivne Rezidencije Sa Neograničenim Privilegovanim Životom, Stanovi Sa Više Izbora Na Prodaju U

od 78.000 €
Ref broj: 432
Apartments
Kagithane, Istanbul
120 - 193 m2
2, 3 Krevet
1, 2 Dnevna soba
1, 2 Kupatilo
3 km
25 km
5 min
5 min
Ground Floor
120 m2
1 Dnevna soba
1 Kupatilo
Ground Floor
193 m2
2 Dnevna soba
2 Kupatilo

Projekat rezidencije, koji se nalazi u četvrti Kağıthane na evropskoj strani Istanbula, izgrađen je na velikom kvadratnom metru površine. Sa svojim prozračnim životom s pogledom na bujno zelenilo i prirodu, ovo stambeno naselje čeka svoje vlasnike jedinstvenim životnim stilom. To znači da stanovnici mogu iskusiti prirodu iz udobnosti svojih domova. Ova veličanstvena građevina je neprekidan produžetak životnih i aktivnosti. Svaki aspekt ovog sveobuhvatnog razvoja osmišljen je s pažnjom na detalje.

-Dvije spavaće sobe i dnevni boravak 120 kvadratnih metara luksuzan stan
-Tri spavaće sobe, dnevni boravak, jedinstven dupleks od 193 kvadrata

Stan na prodaju u Istanbulu, čiji je enterijer uradio dobar arhitekta, dizajniran je za Vašu udobnost. Kuhinja od granita, satelitska antena i vrhunske keramičke podne obloge i sistemi pametnih kuća su dodatne karakteristike. Velika pažnja je posvećena vrtnom pejzažu u ovoj zgradi i ova zgrada je osigurana odličnim sigurnosnim sistemom. Zgrada ima lift i parking za sve.
Ima priliku da učini da komad luksuza i luksuz traje zauvijek. Kada se tretira kao investiciona nekretnina, investitor zarađuje veliki profit i prima visok prihod od zakupa. Atlas Properties & Construction je uvijek uz vas za rezidencije koje svojom lokacijom, pogledom, dizajnom interijera i eksterijera susreću beskrajni novi svijet.

Oznake
Tursko Državljanstvo
Karakteristike
Generator
Lift
vanjskı sadszajı
Vanjski Parking
Turgut Dingil
Turgut Dingil
Predstavnik prodaje
+90 532 497 08 98
Pitajte prodajnog predstavnika
Slična svojstva