Loading...
Poznate Građevinske Marke, Različite Veličine I Vrste Nekretnina Za Prodaju Uz Beskamatni Plan
Poznate Građevinske Marke, Različite Veličine I Vrste Nekretnina Za Prodaju Uz Beskamatni Plan

Poznate Građevinske Marke, Različite Veličine I Vrste Nekretnina Za Prodaju Uz Beskamatni Plan

od 88.000 €
Ref broj: 0393
Apartments
Mahmutlar, Alanya
45 - 165 m2
1, 2, 3, 4 Krevet
1 Dnevna soba
1, 2 Kupatilo
400 m
35 km
5 min
5 min
Middle Floor
45 m2
1 Dnevna soba
1 Kupatilo
Penthouse
120 m2
1 Dnevna soba
1 Kupatilo
Penthouse
165 m2
1 Dnevna soba
2 Kupatilo
Penthouse
150 m2
1 Dnevna soba
2 Kupatilo

Izgradnja novog projekta počinje u srcu Mahmutlarskog okruga. Projekt luksuznih nekretnina za prodaju idealno je mjesto gdje oslikava modernu arhitekturu i na pješačkoj udaljenosti od svih društvenih sadržaja za ugodan boravak na obali Mediterana. Plaže sa Plavom zastavom udaljene su samo 400 metara!
Projekat, koji je izgrađen na površini od 1373 kvadrata, imaće zgradu od 9 spratova i naprednu infrastrukturu na njoj. U bloku će biti 48 stanova različitih planova. Veličine i tipovi stanova su navedeni kako slijedi;

-jednosoban jednodnevni stan 45m2
-dvije spavaće sobe i dnevni boravak 120m2 stan
-tri spavaće sobe, dnevni boravak, penthouse od 165 kvadratnih metara
-četiri spavaće sobe i dnevni boravak 150m2 penthouse


Sve nekretnine koje se prodaju bit će isporučene s najnovijim procesima i u njima će se koristiti materijali poznatih građevinskih brendova. Jedinstven dizajn apartmana, koji će se izraditi sa poznatim arhitektom i ličnim dekorom, lakirana čelična kompozitna ulazna vrata, sjajni keramički pod, duplo zastakljena i izolirana PVC klizna panoramska stolarija, dnevni boravak i spavaća soba sa francuskim balkonom, kuhinjski set, crni granitne ploče, keramički pod, keramički pod, sanitarije za kupatilo, kupatilo sa staklenom tuš kabinom, dvoslojna izolaciona tečnost.

Privatnost je očuvana na najvišem nivou uz zvučnu i toplinsku izolaciju između palube i susjednih stanova.
Sa automatskim generatorskim sistemom sa 100% kapaciteta u stanovima i opštim prostorijama rad neće biti prekinut! U holu se nalazi 1 lift u skladu sa TSE i CE standardima.
Svaki stan će imati kablovsku telefonsku liniju CAT6, klima uređaj i električni grijač. Elementi koji ga čine dijelom luksuza kompleksa naravno nisu ograničeni na interijere. Uz domišljatost i najbolju izradu, stanovnici bi trebali posjedovati 365 kuća za odmor. vanjski objekti.

Uživajte u odmoru u bilo koje doba dana sa otvorenim bazenom, saunom, jacuzzijem, prostorom za opuštanje, fitnes centrom, igralištem, prostorom za roštilj, njegovanom i uređenom zelenom površinom! Prednosti kupovine stana u ovom projektu su očigledne. Ovaj projekat je najisplativija investicija za investitore. Najpovoljnija cena u prvoj fazi izgradnje. Živećete u tišini, na pešačkoj udaljenosti od prodavnica, kafića i migrosa, gde se centralni putevi regiona ne ukrštaju. Prilikom kupovine stana nudimo vam rate bez kamate u celom period izgradnje i pripremamo poseban plan plaćanja za naše kupce.

Karakteristike
Generator
Lift
Sigurnost
WIFI
unutrasnjı sadrzajı
Fitnes
Sauna
vanjskı sadszajı
Igralište
Vanjski Bazen
Vanjski Parking
Turgut Dingil
Turgut Dingil
Predstavnik prodaje
+90 532 497 08 98
Pitajte prodajnog predstavnika
Slična svojstva